S:t Johannesgatan 36B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 770 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Johannesgatan 36B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår:

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

//Perfekta studentkvarter och nära till city //Bredband och kabel-TV ingår i avgiften //Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier //Goda parkeringsmöjligheter

Varmt välkommen till S:t Johannesgatan 36B! Nu saluförs en utav de finaste 1:orna i Brf Kandidaten. Här finner ni en genomtänkt lägenhet där planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett välutrustat kök med en trevlig köksö, ett allrum med plats för matplats, soffa, säng samt tillhörande möblemang. Rummet erbjuder stora fönsterpartier samt fransk balkong vilket ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. I bostaden finns även ett stort och välutrustat och helkaklat badrum med möjlighet för tvättmaskin och handukstork. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Läget är oslagbart. Här bor ni i lugna och trygga kvarter, samtidigt bor ni med närhet till allt det bästa som Uppsala har att erbjuda. Med bra kommunikationer och vackra cykel- och promenadstråk tar ni er enkelt till stadens puls. I närområdet finns även livsmedelsbutiker, restauranger och annan bekväm service. Den grönskande omgivningen bjuder på små parker och natur, och du har även närhet till Ekonomikumparken och Universitetet.

Det här är en lugn och trygg miljö där du kan koppla av och samtidigt vara nära stadens händelser och evenemang.

Varmt välkommen att trivas!

Karta för S:t Johannesgatan 36B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-kungsgardet-uppsala-kommun-s-t-johannesgatan-36b-21320236

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75264

Lämna en kommentar