S:t Johannesgatan 36A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.450.000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Johannesgatan 36A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33 m²
  • Byggår: 2003

FAST PRIS! Lägenheten säljs enligt först till kvarnprincipen.

Välkommen till en mycket fin etta belägen i modern fastighet intill de klassiska och livfulla studentkvarteren vid Rackarberget!

Med ett lugnt läge med utsikt mot domkyrkotornen ligger denna välplanerade och ljusa etta. Du möts av en välkomnande hall som leder dig till fint kök med alla moderniteter, rejäla arbetsytor och väl tilltagna förvaringsskåp. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer både soffa, säng, matbord såväl som skrivbord. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett vindsförråd. Bredband 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften. De boende erhåller p-tillstånd och kan nyttja parkering kostnadsfritt och tvättstuga finns lättillgänglig i samtliga hus.

Det är bekvämt promenad- och cykelavstånd till flertalet campusområden såsom Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken, BMC och Ångström. På S:t Johannesgatan finns både restaurang och en matbutik med generösa öppettider. I Luthagen och den centrala staden finns, förutom det trevliga nationslivet, även ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Flera gym och träningsanläggningar finns i närliggande områden, te x Friskis och Svettis i Ekeby. Vid Stabby backe och Stabbyskogens friluftsområde finns fina promenad- och joggingstråk varav en sträcka om ca 2 km med elljus.

Snabbt tillträde kan erbjudas för denna lägenhet – varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Karta för S:t Johannesgatan 36A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rackarberget-uppsala-kommun-s-t-johannesgatan-36a-21272715

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75264

Lämna en kommentar