S:t Göransgatan 28 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Göransgatan 28

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 84 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till ett bekvämt boende i lugna kvarter samtidigt som du bor mycket centralt. Njut av smakfulla material- och färgval där natursten, vitvaxad ekparkett och mycket trädetaljer harmonierar utmärkt med färgsättningen som genomgående går i en gråbeige ton. Vilsamt för ögat och helt klart bidragande till en välkomnande känsla i detta hem. De 84 kvm med golvvärme ligger en trappa upp och rymmer hall med klinkergolv vid entré, kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum varav ett modell större och med ingång till klädkammare med fönster, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen ligger vänd mot Fålhagens villakvarter och nås från vardagsrummet.

Som boende på S:t Göransgatan 28 bor du med ett ypperligt pendlarläge såväl via tåg som via bil norr- eller söderut. I huset finns en Coop-butik med generösa öppettider och annan service om du inte väljer att ta några steg ned till den finns bl a vid Stationsgallerian och vid Vaksala torg. Ett par kvarter ytterligare bort väntar Uppsalas stadskärna.

Föreningen Liljegatan 1 erbjuder sina medlemmar ett mycket citynära boende i moderna byggnader. I källaren finns i dagsläget ledig garageplats för bil samt MC och du tar dig smidigt hit direkt med hissen. I källaren återfinns också föreningens fina gym som får disponeras av medlemmarna utan extra kostnad. Föreningen godkänner även juridisk person som ägare men beslut om det måste tas från fall till fall.

Välkommen på visning!

Karta för S:t Göransgatan 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-s-t-goransgatan-28-20706739

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar