S:t Göransgatan 28 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 590 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Göransgatan 28

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2019

Här bor du på bästa adress några minuter till tågen med en egen, härlig uteplats om närmare 40 kvm. I skiljelinjen mellan stadslivet och de idylliska villorna i Fålhagen finner ni denna förening som erbjuder bostäder i tre bostadshus, garage, gym och en välsorterad Coop-butik i ett av husen, som både bidrar till goda intäkter för föreningen och ypperlig service till dig som boende.

Lägenheten har en social planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, stora fönsterpartier där dubbeldörrar öppnar upp mot den stora plattlagda uteplatsen som omgärdas av häckar. Tre sovrum, det största sovrummet är väl tilltaget och rymmer dubbelsäng samt tre platsbyggda garderober. De två mindre sovrummen är lugnt belägna mot villorna i Fålhagen och rymmer enkelsängar. Vidare finns en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder vid platsbyggd hatthylla samt förvaring i garderober. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i Brf Liljegatan 1 får du en hög livskvalité, inte bara genom bostädernas unika standard, utan också genom att ha tillgång till hiss, varmgarage, förråd, eget gym samt en Coop-butik i entréplanet i ett av husen. Läget är som tidigare nämnt, Uppsalas bästa, med endast några minuters avstånd till perrongen för pendeln till Stockholm som tar dig vidare till Arlanda på 20 min och Stockholm på 40 min. Uppsalas stadsliv är även det på bekvämt avstånd och du når restauranger, kultur, nöjen och shopping med några minuters promenad.

När du kommer hem möts du av tidlös design. Kvalité, hantverk och livslängd är helt avgörande – därför har alla lägenheter ek och natursten som grundmaterial, vackert lagda trägolv, handgjorda köksluckor. Vattenburen golvvärme ger inte bara behagliga golv utan även väggar och fönster fria från radiatorer. Färgvalen går i klassiskt nordiska toner vilket skapar elegans och en grund som ger dig möjlighet att förstärka din egna personliga stil med möbler och textilier.

Detta är en kommande försäljning och visningar planeras till början av juni 2024. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Karta för S:t Göransgatan 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-s-t-goransgatan-28-21327431

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar