Spångarängen 19 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 150 000 kr

Beskrivning av Villa Spångarängen 19

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 90 m²
  • Byggår: 2023


Spångarängen är ett naturnära område beläget strax öster om Björklinge, 15-20 minuter från Uppsala med bil. Trots den härliga känslan av att bo på landet är Spångarängen inte isolerat från samhället.
Området har närhet till Björklinge, där invånarna har tillgång till grundläggande bekvämligheter som affärer, restauranger, skolor och vårdinrättningar samt kommunikationer med buss. Dessutom ligger E4:an inom räckhåll, vilket underlättar pendling med bil.

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet med mycket bra valmöjligheter av olika hustyper från LB-Hus. Alla LB-Hus är arkitektritade och energieffektiva, det finns husmodeller i två serier LB Optimal och LB Komfort. Oavsett serie kan du som kund anpassa ditt hus, det kallas LB-Flex.

I prisförslaget ingår grovplanerad tomt och totalentreprenad avseende LB Optimal 90. Inkluderar även V/A, el och fiber. Köparen har möjlighet att välja andra LB-Hus.
https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-90/
Kontakta Jonas Sandberg, [email protected] för mer information avseende husmodeller och entreprenad.

Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast tomt/fastighet, köparen skriver ett köpekontrakt för fastigheten/tomten och ett entreprenadkontrakt med LB-Hus.
LB-Hus bygger med totalentreprenad vilket innebär att LB-Hus tar ansvar för hela byggprocessen.

Karta för Spångarängen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-bjorklinge-uppsala-kommun-spangarangen-19-20855775

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74374

Lämna en kommentar