Solskensgatan 9 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Solskensgatan 9

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till en mycket fin och välplanerad 2:a i trivsamma kvarter!
Bostaden erbjuder en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, genomgående fina ytskikt med ljusa väggar och parkettgolv.
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat, här får du plats med en stor soffa med tillhörande soffbord, matbord samt tv med tillhörande tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når man även bostadens vackra inglasade balkong! Köket är fräscht, praktiskt och välutrustat med allt som kan tänkas behövas. Du har rejäla arbetsytor, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.
I det rymliga sovrummet har man en gedigen skjutdörrsgarderob och praktisk inredning som även kan anpassas efter önskemål. Sist men inte minst bjuds det på ett fräscht helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och förvaring av hygienartiklar görs smidigt i överskåp.

Bostaden befinner sig i attraktiva kvarter i Gränby med cykelavstånd till Uppsala city och gångavstånd till uppskattade Gränby centrum/Gränbystaden med ett gediget utbud av shopping samt även restauranger, caféer, frisörer, livsmedelsbutik, apotek, biograf, bank, m.m. Vid ändan av Solskensgatan har man Gränbyparkens enorma friluftsområde med många välskötta parker och lekplatser, kolonilotter och 4-H gård vilket inger en idyllisk och rogivande miljö. Här finns även goda busskommunikationer med hållplats strax nedanför fastigheten och även närhet till E4:ans på- och avfarter vilket ger ett utmärkt pendlarläge.

Välkommen hem!

Karta för Solskensgatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-granby-uppsala-kommun-solskensgatan-9-21342861

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar