Solskensgatan 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Solskensgatan 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår:


Ett hem för dig som vill bo i en välplanerad trea om ca 80 kvm med stor balkong. Bostaden erbjuder en välkomnade hall med förvaring i garderob med skjutdörr och en klädkammare, tilltalande och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter. I köket finns plats med ett större matbord där familj och vänner kan samlas för middagar och tillställningar samt utgång till lägenhetens balkong mot lugn innergård. Vidare finns ett finns ett vardagsrum med plats för större soffgrupp. Det stora badrummet har klinkergolv och kaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns också duschvägg. Slutligen finns två sovrum varav ett har en stor garderob med skjutdörr för förvaring.

Utanför lägenheten finns en lummig innergård med välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en varm sommarkväll.

Ett boende i Gränby Backe är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt gång- och cykelvägar. I närheten finns även grönområden och motionsspår för den aktive. Nybyggda parker och sportfält. Dessutom bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, systembolag och underhållning. För den som pendlar till annan ort tar ni er även snabbt från Gränby till E4:an på endast några minuter.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Solskensgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-granby-backe-uppsala-kommun-solskensgatan-5-20549103

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar