Solskensgatan 23 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Solskensgatan 23

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 101 m²
  • Byggår: 2016

LJUS & RYMD** HÄRLIGA SOCIALA YTOR**UTHYRNINGSDEL**FINA MATERIAL**BÄSTA LÄGE

Välkommen till troligtvis områdets bästa läge och denna härliga 4:a, med radhuskänsla som har uthyrningsdel, om hela 101 kvm med inglasad balkong och mysig uteplats mot gården samt fina materialval. Belägen i ett optimalt läge i området fritt från bilar och närmast parken och den trevliga baksidan som kantas av ängar, hagar och skog samtidigt som du har gångavstånd till Gränbystaden. Mycket tilltalande genomgångslägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger generösa umgängesytor och som präglas av ljus och rymd. Detta är en lägenhet som erbjuder många möjligheter då den har två ingångar, perfekt för familj med tonåringar eller för den som vill hyra ut ett rum och skapa lägre boendekostnad. Idag hyr ägarna ut uthyrningsdelen för 7500 kr/mån. Dörren mellan uthyrningsdelen och lägenheten är brand och ljusklassad. Bostaden är välvårdad med nyhetskänslan välbevarad och där det moderna formspråket i kombination med en stilsäker interiördesign skapar en lägenhet med trivsel. Genomgående stora fönsterpartier, ljus färgsättning, parkettgolv och stilrena materialval. Smidigt belägen på första våningen med en stor inglasad balkong i soligt sydvästläge. Vidare så har du en stor uteplats mot innergården som ger en trevlig radhuskänsla.

Den inbjudande ljusa och luftiga planlösningen erbjuder en välkomnande stor hall, stort vardagsrum med utgång till balkongen och stora fönsterpartier som ger ett fantastisk ljus och rymd i den öppna planlösningen mot köket och matsalen, rejält helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre rymliga sovrum, varav ett har egen ingång med helkaklat badrum och tvättmaskin samt kökspentry.

I månadsavgiften ingår TeliaTriplePlay (TV, bredband och abonnemangsavgiften för telefoni).

Här i Brf Solgläntan har man tillgång till det lilla extra. Här kan föreningens medlemmar njuta av underbar takterrass med fantastisk panoramautsikt över Uppsalasiluetten. Här slår man sig gärna ner i den inglasade loungedelen eller fångar de bästa soltimmarna under bar himmel! Det finns även festlokal samt övernattningsrum att hyra. God extern förvaring i tillhörande förråd och parkering finns i garage eller på parkeringsplats med eluttag. Utöver detta finns en mysig och skyddad innergård med direkt närhet till fin natur och rogivande strövområden. Bredband är inkluderat i månadsavgiften.

På Solskensgatan 23 bor du i en lugn och naturnära del av Gränby backe, endast 15 minuters cykeltur från Uppsalas stadskärna med allt vad den kan erbjuda. Här bor du med endast ca 5 minuters promenad till Gränbystaden, pendlarvänligt för både bil- och bussburna, med förskolor och skolor upp till gymnasieålder i närheten och många, fina promenadstråk runt knuten. Läget invid gröna Gränby backar erbjuder ett rikt friluftsliv och nära attraktiva 4H-gården.

Välkommen hem!

Karta för Solskensgatan 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-granby-backe-uppsala-kommun-solskensgatan-23-21305807

Avstånd till vatten: 2400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar