Södra Krycklinge 5 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 950 000 kr

Beskrivning av Villa Södra Krycklinge 5

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 265 m²
  • Byggår: 2013

Välkommen till ett hus som är något utöver det vanliga – intill grönskande omgivningar ligger detta hus i klassisk New England-stil med en vacker putsad fasad, spröjsade fönster och fin arkitektur. Här bor du i en lantlig idyll omgiven natur och jordbrukslandskap med goda kommunikationer och bara några minuter till Bälinge. Stor trädgårdstomt med gott om ytor för barnen att leka och på sommaren blir poolen den givna platsen för hela familjen.

Huset som är i 1 1/2-plan uppfördes 2013 och erbjuder stora, härliga rum med sina 265 kvm BOA. Pardörrar välkomnar till entréplanet som har en stor hall med plats för familjens alla ytterkläder, ett fantastiskt kök som knyter an till husets ”New England”-stil med stora spröjsade fönsterpartier och skåpinredning med spegelluckor. Här finns en stor matplats som bjuder in till härliga middagar för familj och vänner. Vardagsrummet har fönster i tre väderstreck som ger ett rikligt ljusinläpp samt utgång till altan. Rummet är väl tilltaget och rymmer både matsalsmöbel och soffgrupp, intill vardagsrummet finns ett allrum/bibliotek. Vidare finns tvättstuga med groventré och duschrum. En trappa upp möts du av samma härliga rymd med stora rum som alla har snedtak. Här finns ett härligt sovrum för föräldrarna med vidsträckt utsikt över fälten och ingång till en ”walk-in-closet” som ger god förvaring. Vidare finns tre rum för barnen, varav två har egna klädkammare. Här finns också ett lyxigt badrum med dubbla handlat och bastu.

Södra Krycklinge ligger på bekvämt cykelavstånd från Bälinge som är ett lugnt och barnvänligt område, knappt 15 km från centrala Uppsala. Strax intill huset finns hållplats för skolbuss till Bälinge skola som erbjuder F-5 och Hagmarkens skola som erbjuder F-3. Bälinge erbjuder också tre förskolor (Klockarbol, Hagmarken och Bälingeby), livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek, vårdcentral, ”Bälingebadet” – sommarbad med 3 utomhuspooler samt stadsbuss med täta bussförbindelser till Uppsala. Här finns ett rikt föreningsliv med Bälinge IF som är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 4 km nordväst om Bälinge finns Edenhofs golfklubb och på ca 6 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening och Agersta islandshästcenter som även har padelbanor.
Goda kommunikationer med buss 104 som tar dig till Uppsala centralstation på ca 25 min.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Södra Krycklinge 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-balinge-uppsala-kommun-sodra-krycklinge-5-21329392

Avstånd till vatten: 4600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74382

Lämna en kommentar