Södervägen 11G – 1 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1 100 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Södervägen 11G

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 26,7 m²
  • Byggår: 1959

Varmt välkommen till denna ljusa enrummare om ca 27 kvadratmeter i snabbväxande Knivsta. Bostaden är en ljus, kvadratsmart och öppen lägenhet med härlig rymd och smarta förvaringslösningar. Därutöver erbjuder detta boende fint ljusinsläpp och ett stort och lättmöblerat rum med sovalkov och en solig balkong i söder.

Föreningen Södergården i Knivsta är en äldre och välskött förening med låg belåningsgrad. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum och en samlingslokal. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV och bredband via Triple Play.

Denna bostad har ett lugnt läge, högst upp i huset, och är perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller en övernattningslägenhet! Här i centrala Knivsta är det lätt att trivas och läget på Södervägen är väldigt grönt – här bor du centralt och otrafikerat med Knivsta station som enbart ligger en promenad på 10 minuter bort. I närområdet finns även badplats vid sjön Valloxen, matbutiker, café bageri och bra kommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Arlanda och Stockholm.

* SE GÄRNA LÄNKEN TILL Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av läget *

Boka din visningstid på vår hemsida eller kontakta mig direkt för privat visning!

Karta för Södervägen 11G

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrala-knivsta-knivsta-kommun-sodervagen-11g-21346854

Avstånd till vatten: 300

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74143

Lämna en kommentar