Söderharg 181 – 4 – Östhammars kommun

Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Villa Söderharg 181

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 151 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till Söderharg 181 och denna charmiga tidiga 1800-tals villa! Belägen i en idyllisk bruksmiljö med en frodig innergård omgiven av den historiska gårdsstrukturen med en vacker portlidare. En sällsyn möjlighet att förvärva Gästgivars/Edholmska gården ge möjligheten till en ny ägare att fortsätta bygga på fastighetens rika historia.

Huvudbyggnaden erbjuder en varm atmosfär fördelat över två våningar. I entrén välkomnas du av en rymlig hall, en toalett, ett vardagsrum och ett hemtrevligt kök med utgång till det underbara uterummet som leder ut till trädgården. På övervåningen finns två sovrum, en hall, ett allrum, ett badrum och en tvättstuga.

När du kliver genom brukslängans portlid möts du av en oas av grönska med fruktträd, blommor och grönska som omfamnar den privata innergården. Genom de solgula dörrarna i gårdslängan välkomnas du in i generationsboendet med flera generationer av berättelser. På bottenvåningen finns ett kök, ett badrum, ett vardagsrum med en charmig gjutjärnskamin och ett vardagsrum med sovutrymme på övervåningen. Gårdslängan rymmer även ett garage med generös förvaringsplats för verktyg och utrustning samt en studio som kan användas som kontor eller gästlägenhet.

På Söderharg 181 får du njuta av ett lugnt och naturskönt läge med närhet till både natur och hav. Endast 5 km bort hittar du Harghamns camping med en härlig badstrand och småbåtshamn. Dessutom erbjuds utmärkta pendlingsmöjligheter till andra delar av kommunen, med Gimo, Hallstavik och Östhammar inom 10-15 minuters bilresa och Öregrund på 25 minuter och Uppsala på 45 minuter med bil.

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att bli en del av en historisk miljö samtidigt som du får njuta av modern bekvämlighet och närhet till naturen.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Söderharg 181

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hargshamn-osthammars-kommun-soderharg-181-21345373

Avstånd till vatten: 1600

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74295

Lämna en kommentar