Söderby 110 – 7 – Östhammars kommun

Utgångspris: 4 200 000 kr

Beskrivning av Villa Söderby 110

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 193 m²
  • Byggår: 1939

Varmt välkommen till Söderby 110 – en underbar fastighet från 1939 i ett ypperligt läge och med gårdskänsla! Här bor du i privat rofylld miljö endast ca 20 minuter från Uppsala.

Fastighetens omfattning är stor. Utöver boningshuset om totalt 353 kvm har gården flertalet byggnader däribland en smedja med loft och jordkällare. Denna kan nyttjas för verksamhet och tillhörande byggnad med kund/gäst-WC finns. Här finns även ett magasin i två våningar, carport, poolhus, bastubyggnad med magisk utsikt samt en underbar trädgård med gott om plats för odling, lek och avkoppling. Helt enkelt en fantastisk miljö där det är lätt att trivas och få släppa vardagsstressen.

Den stora bostadsbyggnaden består av tre våningar med gott om ytor. På det luftiga entréplanet finns bland annat ett stort trivsamt kök med vedspis och öppen planlösning mot matrummet som ligger i fil, ett vardagsrum med braskamin och utgång till solig veranda mot trädgården. En trappa upp möts du av ett härligt allrum med eldstad samt utgång till balkong. Här finns också 4 st rymliga sovrum samt ett badrum med både dusch och badkar. I källaren finns tvättstuga, relaxrum/bastu, biljardrum samt gott om förrådsutrymmen. Vidbyggt poolhus för härliga badstunder eller simning. Poolen är ca 8×4 m. Rimliga driftskostnader tack vare jordvärmepump, och ett relativt energieffektivt hus. Se energideklaration.

Detta kan vara ditt tillfälle att förvärva din nästa drömbostad! Vid intresse anmäl dig till visningen, eller kontakta mäklaren för mer information samt eventuell möjlighet till förhandsvisning.

Johan Gelin, [email protected]
0707-68 58 61

Karta för Söderby 110

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-alunda-osthammars-kommun-soderby-110-21345262

Avstånd till vatten:

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74791

Lämna en kommentar