Snatra 312 – 7 – Tierps kommun

Utgångspris: 2 900 000 kr

Beskrivning av Villa Snatra 312

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår:

Unikt boende med möjligheter för egen verksamhet!

Välkommen till denna fantastiska fastighet som erbjuder både boende och otroliga möjligheter för egen verksamhet. Här finner du en rymlig lägenhet med tre rum och kök på nedre plan, samt en lägenhet med två rum och kök på övre plan. Huset har två lägenheter där man har möjlighet att hyra ut den ena för att få ett billigt boende, men har i dag används som enfamiljshus. Dessutom ingår ekonomibyggnader med enorma utrymmen, som tidigare har använts som potatislager, dubbelgarage och en gäststuga med ett rum och pentry.

Boende:
Den trevliga lägenheten på nedre plan består av tre rymliga rum samt kök, vilket passar perfekt för en familj som söker ett bekvämt boende. På övre plan finns en lägenhet med två rum och kök, vilket är lämpligt för mindre hushåll eller som uthyrningsenhet för extra inkomster.

Ekonomibyggnad:
De omfattande ekonomibyggnaderna erbjuder en mängd olika möjligheter för egen verksamhet eller hobbyutrymmen. Tidigare användes de för bland annat potatislager och garage för jordbruksmaskiner. Detta bör ses för att få rätt uppfattning.

Dessutom finns en charmig gäststuga med ett rum och pentry, vilket är perfekt för gäster, uthyrning eller som separat kontorsutrymme.

Karta för Snatra 312

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-karlholm-tierps-kommun-snatra-312-21322272

Avstånd till vatten: 600

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81962

Lämna en kommentar