Smålandsvägen 24 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Smålandsvägen 24

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 95 m²
  • Byggår: 1993

Objektet privatvisas löpande, hör av dig för att boka en visning!
Stig in i en värld av modern elegans och tidlös charm på Smålandsvägen! Detta imponerande radhus kombinerar det bästa av både nutid och tradition, med sina fräscha linjer och klassiska detaljer som en vacker kakelugn. Välkommen till ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en atmosfär av både stil och bekvämlighet.

Med två våningar att utforska finns det gott om plats för hela familjen att sträcka ut sig och trivas. Tre rymliga sovrum erbjuder är en fristad för vila och återhämtning, medan det generösa vardagsrummet lockar till avslappnade stunder tillsammans.

Men det är utomhus där detta radhus verkligen skiner! Med inte mindre än två uteplatser har du möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll, med gott om utrymme för utomhusmiddagar, grillkvällar eller bara en lugn stund med en god bok.

I Sävja finner ni många fina grönområden perfekt för lek och en aktiv fritid. Här finns grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser, Sävja IP erbjuder bl.a. ett utegym samt fria områden för en aktiv livsstil för hela familjen. I närområdet finns också Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. Med nära till hållplats och en kollektivtrafik som kör täta turer är det lätt att ta sig till Centralstationen och stan och det är inte långt till Boland City för ytterligare shopping. Vill ni snabbt förflytta er från staden till vildmarken kan ni besöka naturreservatet Norra Lunsen som gränsar till Sävja. Det är ett stort och vilt skogsområde med ett nät av kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Snörika vintrar spåras det även skidleder. En annan plats som är fin att besöka är grillplatsen vid Stordammen alldeles söder om Sävja. Från det här hållet går också stigar in till Lunsens innersta delar.

Oavsett om du drömmer om en modern livsstil med bekvämlighet och stil eller om du söker en plats att kalla hem. Kom och upptäck din nya drömbostad idag!

Karta för Smålandsvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4,5rum-savja-uppsala-kommun-smalandsvagen-24-21314781

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75758

Lämna en kommentar