Smålandsvägen 2 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Smålandsvägen 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78,7 m²
  • Byggår: 1991

Nu har ni möjligheten att förvärva denna mysiga bostad med ett nyrenoverat badrum i populära Sävja. Denna välplanerade bostad präglas av fräscha ytskikt och en behaglig atmosfär, här är det bara att flytta in och trivas från dag ett!

När ni stiger in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till de luftiga och öppna sällskapsutrymmena mellan kök och vardagsrum. Köket är praktiskt och erbjuder generöst med arbetsyta samt mycket förvaring i skåp. Ta er vidare ifrån köket så finner ni det generösa vardagsrummet med gott om plats för möblemang efter önskemål. Här finns även utrymme för matplats. I direkt anslutning till vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga balkongen som är perfekt för avkopplande stunder och sommarkvällar. Här kan ni njuta tillsammans med nära och kära när vårsolens strimmor värmer skönt i ansiktet. Er egna oas i ett trivsamt läge med härliga grönytor!

Vidare finner ni ett fint och nyrenoverat badrum utrustat med kakel och klinker, två mysiga sovrum samt en klädkammare i anslutningen till hallen för ytterligare förvaringsmöjligheter.

I Sävja möts du av vackra grönområden som inbjuder till lek och en aktiv livsstil för hela familjen. Området har en komplett infrastruktur med grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser. Sävja IP erbjuder dessutom ett utegym och fria områden för träning. I närområdet finns bekvämligheter som Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria.
För en smidig resa till centrala stan finns nära till hållplats och en effektiv kollektivtrafik med täta turer. Dessutom är det kort avstånd till shoppingområdet Boland City för ytterligare shoppingmöjligheter.
För de som önskar en snabb övergång från stadens puls till vildmarkens lugn, erbjuder naturreservatet Norra Lunsen en imponerande miljö. Det är ett stort skogsområde med kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Under snörika vintrar spåras skidleder för vintersportsentusiaster. En annan charmig plats att besöka är grillplatsen vid Stordammen söder om Sävja, där stigar leder in till Lunsens innersta delar från det hållet. Sammantaget är Sävja en lockande destination som erbjuder en balans mellan stadsliv och naturens skönhet.

Karta för Smålandsvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-savja-uppsala-kommun-smalandsvagen-2-21362029

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75758

Lämna en kommentar