Slottsgränd 2D – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Slottsgränd 2D

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 32 m²
  • Byggår: 1962

Juridisk person accepteras som köpare! Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad etta högst upp i huset, med ett fantastiskt läge precis intill Slottet! Fastigheten med ursprung från 60-talet har under år 2022 totalrenoverats och befintliga lägenheter moderniserats till ett genomgående nytt och tilltalande skick.
Lägenheten är mycket smart planerad med bra plats för möblering och förvaring. Arbetsköket är separerat från rummet, vilket frigör en stor social yta med plats för både soff- och matgrupp samt säng. Du får även ett mycket fräscht badrum med dusch. Utöver all förvaring i de platsbyggda garderoberna har du även ett separat förråd i källarplan att nyttja.

Som boende får du inte bara innergården att dra nytta av, du har även tillgång till cykelförråd och tvättstuga i källarplan och parkering på framsidan av huset.

På Slottsgränd bor du som närmsta granne med Uppsala Slott. Området är främst präglat av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. I stort sett alla studentnationer finns inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut. Med andra ord är detta det mest optimala läget för sig som studerar och önskar närhet till allt staden har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Karta för Slottsgränd 2D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-uppsala-kommun-slottsgrand-2d-21360952

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75309

Lämna en kommentar