Slingervägen 1 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Slingervägen 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 1973

Välkommen till Slingervägen och denna charmiga villa med vacker omgivning, nära bad och natur. Här erbjuds ett trevligt året runt hus eller sommarboende för den som så önskar med bekvämt avstånd till Uppsala/Sthlm. Huset ligger perfekt mellan den vackra, välbesökta Strandsjön och Stennässjön. Sommartid är det bad vid brygga eller strand, fiske, båtturer och härligt kvitter från sjöfåglarna som gäller och vintertid plogas det för skridskor och skidåkning när tillfälle ges.

Här bor ni uppe på höjden med trevlig utsikt över en stor tomt med berg och grönytor. Fastigheten har varsamt renoverats och byggts ut av tidigare och nuvarande ägare. Huset fördelar sig på kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med rymlig matplats och en härlig kamin för värme och mysfaktor. Två sovrum varav det ena med utgång till en utav altanerna. Ytterligare sovrum som har delats upp till två rum där det enkelt går att återställa till ett stort sovrum för den som så önskar. Stort renoverat badrum med badkar och tvättmöjligheter samt en gäst wc. På tomten finns en byggnad som kan göras om till gäststuga.

Här är det lätt att släppa vardagsstressen. Bara luta sig tillbaka i solstolen och njuta långa sköna dagar på någon av dom stora altanerna. Gångavstånd till bad och vacker natur inpå din egen tomt gör det lätt att trivas. Här erbjuds rabarber, krusbär, björnbär och mycket mer. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. I intilliggande Järlåsa finns både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även en populär pizzeria, matbutik och bensinmack. Området erbjuder även närhet till flera andra sjöar och populära utflycktsmål så som vackra Skattmansöådalen med skidåkning och pulka vintertid, gott om svamp och bär i skogarna, Sala och Uppsala endast 35 mintuter bort med bil.

Fiber är indraget.

Missa inte denna pärla, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Karta för Slingervägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4,5rum-jarlasa-uppsala-kommun-slingervagen-1-21312273

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74496

Lämna en kommentar