Skyttbacksvägen 6 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Villa Skyttbacksvägen 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 1959

Nu finns chansen att äntligen få möjlighet att få bosätta sig på Skyttbacksvägen och i denna välplanerade och rymliga bostad med ett underbart läge! Här kan du på sommaren njuta i den egna poolen och bjuda över både familj och vänner på grillning både sommar som vinter. Planlösningens entréplan erbjuder hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till uterum och pool-avdelningen, duschrum med kakel och klinker, allrum med braskamin samt ett sovrum. Övervåningen som byggdes till 2004 öppnas upp med ett allrum och vidare från denna del nås tre sovrum samt ett duschrum.
Källarvåningen nås via köksdelen samt även via trädgården och planlösningen fördelar sig på ett garage, pannrum, tvättstuga, gym samt matkällare.

I familjevänliga och omtyckta Skyttorp bor du med vacker skog och natur samtidigt som du har närhet till Uppsala och dess utbud. Ett ypperligt läge för dig som pendlar med endast några minuters promenad till tågstationen och på ca 17 minuter är du i Uppsala och väljer du att åka åt andra hållet kommer du till Gävle. Med bil når du smidigt Uppsala på ca 20-30 minuter. Bor du på denna adress har barnen nära till skolan och på behagligt avstånd finns även förskola, motionsspår, badplats (Skyttorpsbadet), fotbollsplan och idrottsföreningen Skyttorps IF.

Karta för Skyttbacksvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skyttorp-uppsala-kommun-skyttbacksvagen-6-21341226

Avstånd till vatten: 350

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74394

Lämna en kommentar