Skuttungeby 2 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 350 000 kr

Beskrivning av Villa Skuttungeby 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 2022

Nybyggd energisnål villa i Strålsund,Skuttungeby!

Välkomna till denna 1,5-plansvilla med bergvärme, FTX-system, golvvärme på övre och nedre plan, och en genomgående hög standard.

Planlösningen erbjuder entréplan med stor tvättstuga, ett stort kök (Marbodal) med goda arbetsytor, två ugnar, vinkyl och ett upplyst hörnskafferi. I anslutning till köket finner ni matplatsen där det är öppet upp till nock. De stora fönstren vetter mot baksidan som har ett utmärkt solläge hela dagen och kvällen. Vidare finner ni ett ljust vardagsrum med utgång till baksidan, ett sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Från badrummet kommer ni enkelt ut på baksidan och den väl tilltagna trädgården.

På det övre planet finns ett allrum, en wc, två mindre sovrum samt ett master bedroom med klädkammare, och badrum med badkar. Carporten rymmer två bilar och har elbilsladdare, samt ett isolerat förråd om ca 18 kvadratmeter.

I Skuttunge finns förskola och skola med årskurser F-5. Ett stenkast bort finns busshållplats som tar en de ca 5 kilometrarna till Bälinge eller Björklinge. Här finns motionsspår, vårdcentral, affärer, idrottsanläggningar och bad.

Karta för Skuttungeby 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bjorklinge-uppsala-kommun-skuttungeby-2-21298869

Avstånd till vatten: 4000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74371

Lämna en kommentar