Skördevägen 1 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1.350.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skördevägen 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår:

NYTT PRIS! Välkommen till denna ytterst trivsamma 2:a i markplan, en ljus och modern gavellägenhet i hus byggt 2018 där nuvarande ägare har varit den enda – så nybyggnationskänslan finns sannerligen kvar.

Lägenheten har parkettgolv och vita väggar som är genomgående för hela bostaden vilket ger ett enhetligt och modernt intryck vilket ni slås av direkt i hallen. Här finns garderober och ett praktiskt förråd/klädkammare precis intill. Vidare finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Det helkaklade badrummet är mycket rymligt och är utrustat med ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och vikbara duschväggar. Därefter finner ni kök med plats för matbord och stolar, köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer plats för soffa och tv möbel. Via vardagsrummet når ni den underbara uteplatsen med växtlighet runtom.

Här i Åkersberg bor man granne med Enköpings golfbana och har bra förbindelser med busshållplats nära inpå. Ett trivsamt område som passar alla! Bo med grönområden alldeles runt knuten och en kort cykeltur bort finns familjebad (Pepparrotsbadet). Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till på och utfart till E18.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Skördevägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-akersberg-enkopings-kommun-skordevagen-1-20498275

Avstånd till vatten: 1400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74944

Lämna en kommentar