Skonarvägen 5C – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2.600.000 kr

Beskrivning av Radhus Skonarvägen 5C

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 118 m²
  • Byggår: 2021

NYTT PRIS! Varmt välkomna till hemtrevliga Skonarvägen 5C. Ett bostadsrättsradhus om 118 kvm fördelat på två plan med stor hörntomt!
När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig hall med plats för hela familjens skor & ytterkläder, intill finns ett stort helkaklat badrum och en praktiskt tvättstuga. Till vänster har man ett ljust kök med gott om förvaring och arbetsyta för bak & matlagning, här får man även plats med ett större matbord intill fönstret. Från köket och hallen når man vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Med hörntomt har man som fördel en stor trädgård med en fin gräsmatta. Perfekt för att bollsporter och kubbspel!

En våning upp har man en rymlig hall, fyra gedigna sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Hela övervåningen strålar i ljus från sovrumsfönsterna.

På framsidan av bostaden har man plats för ett flertal bilar på den asfalterade uppfarten, samt delvis under tak. På baksidan har man även ett praktisk förråd.

Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med gångavstånd till förskola, lekplatser och mindre livsmedelsbutik. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar hela vägen in till stan.

Varmt välkommen till detta parhus!
Anmäla ditt intresse för mer information och visning.

Karta för Skonarvägen 5C

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-enkopings-kommun-skonarvagen-5c-20415217

Avstånd till vatten: 600

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar