Skolgatan 45C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skolgatan 45C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår: 1936

I centrala Uppsala finns det nu möjligheten att bosätta sig i en fräsch och praktisk lägenhet med närhet till allt.

I en anrik fastighet återfinns nu denna fina bostad i ett av Uppsalas mest eftertraktade läge. Väljer ni att bosätta er på Skolgatan 45C så kommer ni kunna njuta av ett bekvämt boende.

Här bor ni i en lägenhet 42 kvm med ett stenkast från allt som Uppsala City har att erbjuda samtidigt som bostaden ligger belägen i ett lugnt och insynsskyddat läge. Läget är optimalt för att snabbt kunna ta sig ut på föreningens fina innergård eller varför inte ta en promenad längs Fyrisån?

Bostaden är i genomgående toppskick, här är alla utförda renoveringar väl genomtänkta och Ingenting har här lämnats åt slumpen.

Lägenheten genomsyras av en ljus, luftig och inbjudande känsla. Dessa 42 kvm fördelas på en välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder, ett rymligt sovrum med en praktisk klädkammare för förvaring av kläder, ett luftigt kök utrustat med diskmaskin i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet har man en trevlig utsikt mot domkyrkan och Linnéträdgården. Slutligen finner ni bostadens stora badrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare fönstret.

Väljer ni att bosätta er här på Skolgatan 45C kommer ni att bo i ett perfekt läge i centrala Uppsala. Här bor ni med närhet till allt vad City har att erbjuda såsom restauranger, teatrar, biografer, caféer och ICA Luthagens Livs, som är en välsorterad mataffär. Går man längs Kungsgatan kommer man till Uppsala resecentrum och Vaksalatorg. Här finner ni även en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher och mer. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Utöver detta finns flertalet omtyckta restauranger och träningsanläggningar in på knuten.

Karta för Skolgatan 45C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-skolgatan-45c-21147599

Avstånd till vatten: 100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75332

Lämna en kommentar