Skolgatan 45C – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skolgatan 45C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 16,5 m²
  • Byggår: 1936

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten.

Välkommen till Skolgatan 45C, här erbjuds smarta och kompakta lägenheter mitt i hjärtat av Uppsala. Med sin centrala placering är detta det perfekta boendet för dig som värdesätter bekvämlighet och närhet till allt som staden har att erbjuda.

I entréplan välkomnas du av en samvaroyta som blir ditt andra vardagsrum. Här kan du plugga, jobba eller bara umgås med grannar eller besökande vänner.
Bakom huset gömmer sig inte bara föreningens privata trädgård utan även Sveriges äldsta botaniska trädgård, Linnéträdgården.

Bostadsrätten på 16,5 kvm är optimerade för att erbjuda dig det ett smart boende där allt du önskar ingår. Med smarta lösningar har varje kvadratmeter utnyttjats på ett bra sätt för att skapa en harmonisk och praktisk bostad. Här finner du en bekväm sovplats, ett nytt pentry och ett kaklat badrum. Allt du behöver för att trivas i en kompakt och modern livsstil. Stort fönster som både släpper in rikligt med ljus och ger dig en härlig utsikt över innergården och Linnéträdgården.
Det centrala läget på Skolgatan är svårslaget. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Uppsala universitet, bibliotek, restauranger, shopping och kollektivtrafik är bara några minuters promenader bort. Oavsett om du är student, pendlare eller bara vill njuta av stadslivet har du allt du behöver på knuten.
Till föreningen finns kopplat en uthyrningsverksamhet vilket innebär att du enkelt, bekvämt och säkert kan hyra ut lägenheten om du själv inte nyttjar den. För dig som ägare innebär detta att du kan finansiera stora delar av din boendekostnad genom en extra inkomst.

Detta hybrida alternativ att använda sitt boende på ligger i framkant och är anpassat för den moderna livsstilen.
Förmedlingstjänsten kan användas så mycket eller lite man själv önskar. Ser du bostadsrätten som en investeringsmöjlighet och vill låta den vara tillgänglig för uthyrning på heltid och få en passiv inkomst varje månad är detta fullt möjligt.

För mer information om detta koncept, vänligen besök www.homestay.se
OBS! Bilderna i annonsen är från en visningslägenhet. För att få bostaden identisk till visningslägenheten har säljarna tagit fram en offert från IKEA.

Karta för Skolgatan 45C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-uppsala-kommun-skolgatan-45c-21272823

Avstånd till vatten: 100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75332

Lämna en kommentar