Skolgatan 45C – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skolgatan 45C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 16,5 m²
  • Byggår:

Ring mäklaren för privatvisning!
Lägenheten säljs till ett FASTPRIS, vilket innebär att ingen budgivning kommer förekomma!

Centralt boende i Uppsala – Perfekt för den moderna livsstilen!
Välkommen till Skolgatan 45C, här erbjuds smarta och kompakta lägenheter mitt i hjärtat av Uppsala. Med sin centrala placering är detta det perfekta boendet för dig som värdesätter bekvämlighet och närhet till allt som staden har att erbjuda.

Till föreningen finns kopplat en uthyrningsverksamhet vilket innebär att du enkelt, bekvämt och säkert kan hyra ut lägenheten om du själv inte nyttjar den. För dig som ägare innebär detta att du kan finansiera stora delar av din boendekostnad genom en extra inkomst.
Detta hybrida alternativ att använda sitt boende på ligger i framkant och är anpassat för den moderna livsstilen.
Förmedlingstjänsten kan användas så mycket eller lite man själv önskar. Ser du bostadsrätten som en investeringsmöjlighet och vill låta den vara tillgänglig för uthyrning på heltid och få en passiv inkomst varje månad är detta fullt möjligt.

I entréplan välkomnas du av en samvaroyta som blir ditt andra vardagsrum. Här kan du plugga, jobba eller bara umgås med grannar eller besökande vänner.
Bakom huset gömmer sig inte bara föreningens privata trädgård utan även Sveriges äldsta botaniska trädgård, Linnéträdgården.

Bostadsrätten på 16,5 kvm är optimerade för att erbjuda dig det ett smart boende där allt du önskar ingår. Med smarta lösningar har varje kvadratmeter utnyttjats på ett bra sätt för att skapa en harmonisk och praktisk bostad. Här finner du en bekväm sovplats, ett nytt pentry och ett kaklat badrum. Allt du behöver för att trivas i en kompakt och modern livsstil. Stort fönster som både släpper in rikligt med ljus och ger dig en härlig utsikt över innergården och Linnéträdgården.

Det centrala läget på Skolgatan är svårslaget. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Uppsala universitet, bibliotek, restauranger, shopping och kollektivtrafik är bara några minuters promenader bort. Oavsett om du är student, pendlare eller bara vill njuta av stadslivet har du allt du behöver på knuten.

Vid köp ingår 100 st hotellfrukostar. OBS! Erbjudandet är tidsbegränsat till och med 30 september 2024 och gäller dig som köper din bostad via utsedd mäklare och där överlåtelseeavtal är skrivet senast 30 september 2024. Erbjudandet erhålls som frikort på 100 frukostar på Hotell Botanika, Skolgatan 45 i Uppsala och kan nyttjas till och med juni 2025. Värdet är 9 500 SEK exklusive moms.

Varmt välkommen att boka en visning!

Karta för Skolgatan 45C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-uppsala-kommun-skolgatan-45c-21367331

Avstånd till vatten: 100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75332

Lämna en kommentar