Sköldungagatan 45 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.295.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sköldungagatan 45

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 69,1 m²
  • Byggår:

Vackert inbäddad bland grönska och med ett utmärkt läge, högst upp i huset finner ni nu denna mycket charmiga stora tvåa med låg avgift i attraktiva svartbäcken!

Bostadens väldisponerade yta fördelar sig på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ett rymligt och stilrent kök med utrymme för matplats samt ett fräscht helkaklat badrum. Vidare erbjuds ett luftigt vardagsrum med omotståndlig ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna. Sist men inte minst finner ni det rymliga sovrummet med garderober samt utgång till balkongen där man kan njuta av kvällssolen.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med en låg belåningsgrad och flertalet större renoveringar redan utförda. Föreningen har även tillgång till en trivsam grönskande innergård med sittgrupper och grillmöjligheter för sommarens festligheter.

Lugnt läge med gångavstånd till city samt med närhet till service vid Torbjörns torg och flera busslinjer samt cykelvägar i området. Lägenheten är belägen med närhet till Fyrishov och för den friluftsintresserade finns även Röbospåret med upplysta motionsspår samt vackra promenadstråk längs Fyrisån.

Till bostaden hör ett matförråd och ett vanligt förråd.

Varmt välkomna på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Sköldungagatan 45

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-skoldungagatan-45-21273366

Avstånd till vatten: 400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar