Sköldungagatan 36c – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sköldungagatan 36c

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 64 m²
  • Byggår: 1947

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade gaveltrea högst upp i huset, där ett fantastiskt ljusinsläpp skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Belägen i det populära området Svartbäcken, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modern komfort och charmig omgivning.

Det rymliga vardagsrummet har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och en utgång till en balkong i söderläge. Här finns också två generösa sovrum med utmärkt ljusinsläpp och gott om förvaring. Det nyrenoverade köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, och det stamrenoverade badrummet är försett med tvättmaskin för din bekvämlighet.

Förvaringsmöjligheterna är imponerande med stora skjutdörrsgarderober i sovrummen och hallen, samt två extra förråd – ett på vinden och ett i källaren

Området erbjuder verkligen allt du kan önska dig! Sportanläggningen Fyrishov finns bara en kort promenad bort och där hittar du bland annat gym, sporthallar och ett äventyrsbad. På Torbjörnstorg finns mataffärer, restauranger, blomsterhandel och konditorier. I området finns även vackra promenadstråk som leder till Uppsala Högar, kolonilotter och det finns gott om skolor, daghem och fotbollsplaner.

Här bor du med bekvämt gång- och cykelavstånd till allt som Uppsala har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Sköldungagatan 36c

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-svartbacken-uppsala-kommun-skoldungagatan-36c-21365070

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar