Skogsvägen 1 – 9 – Enköpings kommun

Utgångspris: 6 495 000 kr

Beskrivning av Villa Skogsvägen 1

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 312 m²
  • Byggår: 1960

Välkomna till ett av Örsundsbros mest spektakulära hus med disponibel yta om ca 450 kvm. En läcker byggnation i två plan med soutterängdel. Här kan ni bl a njuta av påkostade material, maffig takhöjd, takfönster samt fönster från golv till tak som låter dagsljuset flöda fritt, flertalet våtutrymmen som samtliga renoverats och fantastisk relaxavdelning med spa- och gymdel.

Här finns oändliga möjligheter och hela familjen trivs med stora umgängesytor, plats för allas intressen eller generationsboende. Man spenderar mest tid i det enorma vardagsrummet med halvöppen lösning mot köksdel med fönsterprytt torn där man gärna placerar ett rejält matbord. Även köket präglas av stora fönster, gedigen skåpinredning, all utrustning ni kan tänkas behöva och rejäl matplats. Många sovrum som kan delas av till ännu fler, stort tv-rum, våtutrymmen i snygg design i anslutning till samtliga rum, förberett för loft som gärna agerar arbetshörna eller kanske extra sovrum? Otroliga förvaringsytor i den äldre källardelen, här finner ni även pannrum, tvättstuga med stryk-/torkrum, groventré och garage med verkstadsdel och fjärrstyrd port.

Uteplatserna är många och det finns trädäck placerade i olika delar av trädgården för att fånga upp dagens alla soltimmar. Vissa delar av trädgården blir insynsskyddade och här finns växtlighet som bjuder på både grönska och färgprakt som växlar med årstiderna. Boende samt gäster parkerar enkelt i garage eller på den breda, stenbelagda uppfarten.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och ”Fjärdhundraland” är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten.

Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen 1 km bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Karta för Skogsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-orsundsbro-enkopings-kommun-skogsvagen-1-21310744

Avstånd till vatten: 350

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74961

Lämna en kommentar