Skogstorpsvägen 72 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Skogstorpsvägen 72

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 134 m²
  • Byggår: 2016

Välkomna till exklusiva Skogstorpsvägen 72, där en stilren pärla till bostad om 134 kvm väntar på er. Detta unika radhus sträcker sig över två fulla plan med generös takhöjd och utstrålar enastående elegans med sin imponerande design och innovativa materialval. Huset upplevs ljust med mycket ljusinsläpp tack vare stora fönster på båda bostadsplanen. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge en komfortabel livsstil – här finns gott om förvaringsmöjligheter både inomhus och utomhus. På entréplan finns en stor social yta i delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en kamin vid bortre gaveln. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga. På bostadens övre plan erbjuds tre sovrum, allrum och ett badrum med badkar.

Det som är ett STORT plus med denna bostad är att spabad/jacuzzin ute ingår, samt pergolan på framsidan och baksidan, dessa är även specialgjorda så det är påkostat!

Trädgården är välskött och erbjuder generösa utomhusutrymmen för avkoppling och rekreation med uteplatser på båda sidorna. Här finns flera träd och buskar som bidrar till en lummig och naturnära miljö. På framsidan av huset finns en egen parkeringsplats med plats för två bilar, vilket ger er en bekväm och praktisk lösning för bilförvaring. Skogstorpsvägen 72 har verkligen X-faktorer som inte får missas. Detta är er chans att få uppleva ett extraordinärt boende med fantastiska detaljer och en atmosfär som tar andan ur er.
På gräsplätten precis utanför baksidan ska det även byggas en lekpark, så det är alldeles perfekt för barnen!

Lindbacken har på senare år växt fram som ett trivsamt och barnvänligt område med matbutik, idrottshall, flertal förskolor samt skola, många lekplatser och nära till naturen. Man har promenadavstånd till Jälla med ridskola, elljusspår och uppkörda skidspår vintertid. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränby Centrum/Gränbystaden och påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil.

Missa inte detta unika läge att bli nästa ägare till detta fantastiska radhus, gör intresseanmälan redan idag!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

Karta för Skogstorpsvägen 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-lindbacken-uppsala-kommun-skogstorpsvagen-72-20499175

Avstånd till vatten: 4300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75471

Lämna en kommentar