Simtuna Vånga 9 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Simtuna Vånga 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1977

Denna oas av ett hem ligger i slutet av vägen och omges av en lugn och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av ljudet av en porlande bäck och omfamnas av det vackra åkerlandskapet. Trots sin fridfulla placering är det bara en timme till flera större städer, vilket ger dig det bästa av båda världar.

För de odlingsintresserade erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet. Med en tomtarea på 4215 kvadratmeter finns det gott om utrymme att förverkliga dina gröna drömmar. Här kan du odla dina egna grönsaker eller skapa en vacker trädgård att koppla av i.

På fastigheten finns också två bostadshus, varav ett är ett spännande renoveringsprojekt. Med en total bostadsyta på 105 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Ta vara på möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ett hem som passar just dig.

Utöver bostadshusen finns det även förråd och ett växthus, vilket ger dig extra utrymme för förvaring och trädgårdsprojekt.

Missa inte chansen att äga denna unika fastighet med en perfekt kombination av lugn landsbygd och närhet till stadens bekvämligheter. Ta steget och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

Karta för Simtuna Vånga 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-enkopings-kommun-simtuna-vanga-9-21360314

Avstånd till vatten: 3100

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar