Simtuna Siggesta 18 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Simtuna Siggesta 18

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1950

Kontakta mäklare för privatvisning!
//Garage//Inredningsbar vind//

Välkommen till Siggesta – Din Drömbostad på Landsbygden!
Drömmer du om ett idylliskt hem på landsbygden med närhet till stadens bekvämligheter? Då är denna charmiga villa i Siggesta perfekt för dig! Med ett naturskönt läge intill Fjärdhundra och bara 10 minuter från Enköping, erbjuder denna bostad en oslagbar kombination av lugn och tillgänglighet.

Härlig Utsikt och Harmonisk Atmosfär
Från den rymliga altanen, perfekt belägen för optimal solexponering, kan du njuta av en vidsträckt utsikt över åker och äng. Här kan du koppla av med en bok, bjuda in vänner till en grillkväll eller bara njuta av naturens skådespel.

Smakfullt Renoverat
Villan, byggd 1950, har bevarat sin tidstypiska charm samtidigt som den har genomgått en stilfull renovering. Det moderna köket och badrummet är smakfullt uppdaterade för att möta dagens krav på komfort och funktionalitet. Här finner du en perfekt balans mellan klassisk stil och moderna bekvämligheter.

Praktiskt och Flexibelt Boende
Huset är i ett plan med källare och en oinredd vind, vilket ger dig stora möjligheter att anpassa bostaden efter dina behov. Kanske drömmer du om ett kreativt ateljéutrymme, ett mysigt gästrum eller en storleksexpansion? Möjligheterna är oändliga!

Fristående Garage och Extra Utrymme
Det fristående garaget erbjuder inte bara plats för din bil, utan även extra förvaringsutrymme. Perfekt för dig som har intressen som kräver lite extra plats, oavsett om det är för hobbyprojekt, trädgårdsarbete eller bara extra förvaring.

En Oas för Livsnjutare
Detta är en plats där varje detalj andas kvalitet och omtanke. Här kan du njuta av det bästa av två världar – landsbygdens lugn och stadens närhet. Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa i Siggesta!

Här är det bara att börja trivas, Välkommen hem!

Karta för Simtuna Siggesta 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-fjardhundra-enkopings-kommun-simtuna-siggesta-18-21355461

Avstånd till vatten:

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74971

Lämna en kommentar