Sigtunavägen 33 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 3.850.000 kr

Beskrivning av Villa Sigtunavägen 33

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 177 m²
  • Byggår: 1900

Välkommen till denna stora och extremt energieffektiva fastighet med stort boningshus och tillhörande friliggande garage om 70 kvm samt ytterligare garage i huset på ca 50 kvm. Här finns alla möjligheter för den egna företagaren eller för de som behöver stora garageytor eller varför inte familjen som önskar ett generationsboende där man kan göra om garaget till bostadsyta.
Härlig fastighet med gräsytor och plats för odling, lek och spring. Vidare så finns det en solcellsanläggning som genererar 9,58 MWh årligen (2022) och har en egen borrad brunn samt ett reningsverk.
Trädgården stoltserar med gräsytor, fruktträd (äpple, päron, körsbär samt plommon) och uppvuxen flora och bärbuskar. Större altan finns i anslutning till bostaden med sol i stort sett hela dagen.
Boningshuset har idag ett entréplan med vardagsrum, nyrenoverat kök och tvättstuga med groventré samt dusch, wc och bastu. Nyrenoverat kök i grå ton med plats för matbord. I vardagsrummet finns en värmande vedspis/kamin. Vackra trägolv och fin entré från altanen på framsidan. Dock så används groventrén mer frekvent.
På detta plan från tvättstugan så kommer man in i det första garaget om 50 kvm som ligger i direkt anslutning till bostaden.
En trappa upp möts du av ett större allrum med vackra trägolv samt tre bra sovrum, badrum samt klädkammare. I anslutning till allrummet finns ett vackert rum med glas (punch-veranda) som med fördel kan användas som utsiktsrum eller ett hemmakontor eller mysigt bibliotek/läshörna.

Kontakta mäklaren, Sara Engström, för mer information och när det är dags för visning!

Karta för Sigtunavägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-haggeby-vreta-habo-kommun-sigtunavagen-33-20714715

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74694

Lämna en kommentar