Sibyllegatan 7C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sibyllegatan 7C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1949


Denna tilltalande bostad erbjuder en smart och välplanerad layout. Vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för att hålla ordning på dina tillhörigheter.

Vardagsrummet öppnar upp sig till en balkong och erbjuder flexibel användning med utrymme för både arbetsplats och stort soffgrupp. Här finns ljusa väggar och fina golv som ger ytan en ljus touch och en inbjudande atmosfär.

Köket är charmigt och praktiskt utformat med plats för ett matbord med tillhörande stolar, vilket skapar en perfekt plats för måltider och social samvaro. Det helkaklade badrummet som finns i lägenheten har genomgått en stamrenovering och är både stilrent och funktionellt, vilket ger en bekväm och modern upplevelse.

Det stora sovrummet är en fristad för avkoppling och vila, med gott om plats för en bekväm dubbelsäng och inbyggda garderober som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. De härliga fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla i rummet.

Till bostaden hör tre stycken förråd.

Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Luthagen är Uppsalas mest attraktiva område. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, gröna områden, blandad bebyggelse, parker och vackra hus i klassiska stilar.

Tidigare har Luthagen vunnit pris som Uppsalas populäraste stadsdel. Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och ett brett restaurangutbud. Inom ett stenkasts avstånd finner ni Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer.

Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Sibyllegatan 7C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-sibyllegatan-7c-21307856

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar