Sibyllegatan 7A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sibyllegatan 7A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51 m²
  • Byggår:

Välkomna till denna välplanerade 2:a på Sibyllegatan 7A. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening med närhet till allt staden har att erbjuda!

Bostadens 51 kvm fördelar sig över en välkomnande hall, ett charmigt originalkök som moderniserats med bland annat upphöjd arbetsbänk och diskmaskin. Utöver detta finns gott om arbetsyta och förvaring, samt utrymme för matplats intill fönster i burspråk. Möblerbart vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Stamrenoverat badrum utrustat med wc, handfat med kommod, förvaringsskåp samt duschhörna innanför glasvägg.

Lägenheten ligger i ett klassiskt 40-talshus vilket innebär en bostad med charmig originalkaraktär och fina detaljer som fönsterbänkar i sten, samtidigt som ytskikt och inredning är välrenoverade och smakfulla.

Läget är lugnt och trivsamt mitt i Luthagen, med bekvämt gångavstånd till shopping, service och krogliv i stadskärnan, liksom närhet till grönområden, skolor och flera universitetsinstitutioner. I området går flera bussar med goda kommunikationer.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Karta för Sibyllegatan 7A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-sibyllegatan-7a-21321097

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar