Sandgatan 27 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sandgatan 27

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår:

BOATADEN VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE. VÄLKOMMEN ATT BOKA VISNING PER SMS, MAIL ELLER TELEFON


Välkommen till Sandgatan 27 och denna fantastiska etagelägenhet om 110 kvm fördelat över hall, kök, vardagsrum, WC, badrum samt tre sovrum och erbjuder det bästa av två världar – radhuskänsla och cityliv!

Lägenheten är genomgående nyrenoverad med varsamt utvalda ytskikt som skapar en modern, hemtrevlig och inbjudande atmosfär. Det nya, vackra köket i mörkblå kulör är en sann dröm för matälskaren. Med rostfria vitvaror inklusive kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt en induktionshäll med inbyggd fläkt, är köket både stilrent och funktionellt. Det rutiga golvet tillför en charmig och unik touch.

Badrummet är fräscht och utrustat med en modern dusch, medan den separata WC
erbjuder en tvätt/tork kombimaskin för ökad bekvämlighet i vardagen. Stambytt 2023.

Den stora balkongen är perfekt belägen i bästa solläge och erbjuder en härlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom finns en möblerbar loftgång som ger ytterligare utrymme för utemöbler och växter, vilket bidrar till den ombonade radhuskänslan. All el är i lägenheten är ny.

Bo mitt i hjärtat av Enköping med närhet till allt vad staden har att erbjuda – butiker, restauranger och nöjen finns på bekvämt gångavstånd. Den centrala placeringen gör det enkelt att njuta av stadens puls samtidigt som du har en lugn och avskild plats att komma hem till.

Missade du din chans att leva ditt drömliv i en perfekt balans mellan stad och radhus? Kom och upptäck Sandgatan 27 – en bostad som verkligen har allt! Kontakta oss idag för en visning och låt dig förtrollas av denna unika etagelägenhet.

Karta för Sandgatan 27

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-centrum-enkopings-kommun-sandgatan-27-21363917

Avstånd till vatten: 50

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74935

Lämna en kommentar