Sandgatan 18 – 7 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Sandgatan 18

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 137 m²
  • Byggår: 1928

Drömhem för den stora familjen – 7 rum och kök med två charmiga tornrum!

Välkommen till denna fantastiska villa, perfekt för den stora familjen! Med sina 7 rum och kök erbjuder detta hem gott om plats och möjligheter för alla. Fastigheten har en unik karaktär med ett vidbyggt torn som tidigare var ett trapphus men som nu är ombyggt till två unikt rum.

Boytan omfattar 137 kvadratmeter och ligger på en stor tomt på 7080 kvadratmeter. Huset har flera rymliga sovrum, ett vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus från två håll, samt ett rymligt kök som är fullt utrustat med gott om arbetsytor och förvaring. Badrummet är utrustade med moderna bekvämligheter som underlättar vardagen. Det unika tornrummet ger en extra dimension till boendet och kan användas som arbetsrum, lekrum eller varför inte som ett extra sovrum?

Den stora tomten erbjuder en fantastisk utomhusmiljö med möjlighet för trädgårdsodling, lek och rekreation. Eftersom tomten ligger i slutet av en lugn gata, får ni ett ostört läge och en trygg miljö för barnen att leka på.

Fastigheten ligger nära både skola och livsmedelsaffär, vilket underlättar vardagen för den stora familjen. Dessutom är havet inom bekvämt avstånd, perfekt för härliga promenader, bad och fritidsaktiviteter.

Fastigheten säljs med friskrivning, vid minsta tveksamhet kontakta mäklaren för information.

Karta för Sandgatan 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-tierps-kommun-sandgatan-18-21361692

Avstånd till vatten: 1800

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81940

Lämna en kommentar