Sandbrovägen 96 – – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Sandbrovägen 96

  • Antal rum:
  • Storlek: 49 m²
  • Byggår: 1909

Välkommen till detta drömmiga hem med ett rymligt dubbelgarage på ca 55 kvm och beläget i ett avskilt och lugnt område i Björklinge. Detta charmiga hus från 1909 bjuder på fina ytskikt och en välplanerad planlösning som skapar en harmonisk atmosfär.

Närområdet är fullt av möjligheter med närhet till Björklinge, naturen och Långsjön. Du kommer att älska att ha Sandviksbadet på bekvämt avstånd för sköna sommardopp. Perfekt för den som älskar att vara omgiven av grönska och vacker natur. Finns även närhet till bra bussförbindelse samt snabbt kunna komma ut på E4:an.

Med en eldstad i hemmet kan du mysa framför en varm brasa under kyliga kvällar och skapa en inbjudande atmosfär. Oavsett om du vill njuta av lugnet på den generösa tomtytan på 1306 kvm eller utforska de vackra omgivningarna, kommer detta hem att erbjuda dig en fristad att kalla ditt eget.

Här får du möjligheten att skapa ditt drömboende med en perfekt kombination av att finna lugnet och bekvämlighet. Ta chansen att bo i detta unika hem och låt dig inspireras av allt det har att erbjuda. Varmt välkommen till din framtida oas i Björklinge!

OBS!!!Besiktning bokat den 3/6!!

Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg!

Karta för Sandbrovägen 96

https://www.hemnet.se/bostad/villa-49m2-bjorklinge-uppsala-kommun-sandbrovagen-96-21363198

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74374

Lämna en kommentar