Sandbo 5 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 250 000 kr

Beskrivning av Villa Sandbo 5

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till Sandbo 5, ett lantligt läge när det är som bäst med fridfulla omgivningar ”bullerby känsla” och med påfart på E4:an endast några kilometer bort så blir detta ett toppenläge! ! Väldisponerad 1-plansvilla med uterum och härligt trädäck. Egen avdelning med stuga med Inbjudande vedeldad bastu och badtunna vilket sätter guldkant på både vardag som helg.
Fristående uthus med tvättstuga, badrum, sovrum, hobby- alt. arbetsrum. På den uppvuxna trädgårdstomen finns även ett trevligt växthus samt ett uthus med hönsgård samt carport, hobby-/trädgårdsförråd samt gott om parkeringsplatser, här har även laddare till el-bil installerats – gott om plats för både för lek, odlingar och umgänge med både familj och vänner.

Här bor du med närhet till både Storvreta, Björklinge och Uppsala där det finns ett brett utbud av service såsom förskola, skola upp till 9:an och i Björklinge har du dessutom den fina badsjön. För den hästintresserade finns flera fina anläggningar inom räckhåll. Skolbussen stannar direkt utanför tomten vilket blir smidigt för barnfamiljen. Övriga bussturer in till Uppsala under vardagarna passerar även.

Villans väldisponerade planlösningen erbjuder rymligt kök med braskamin och underbart skafferi (här går att omdisponera till en sovalkov om behov finns) och utgång till rymligt uterum, vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre sovrum, duschrum med kakel och klinkergolv samt pyssel-/arbetshörna.

Varmt välkomna till Sandbo 5!

Karta för Sandbo 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-arentuna-uppsala-kommun-sandbo-5-21340552

Avstånd till vatten: 3500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74391

Lämna en kommentar