Sanda 515 – 5 – Östhammars kommun

Utgångspris: 950 000 kr

Beskrivning av Villa Sanda 515

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 1870

Nu är gamla lanthandeln i Sanda med anor från år 1870 till salu och söker en ny ägare. Här bedrevs lanthandel fram till 1967. Idag är huset ett bostadshus, men spåren av lanthandel lever kvar. På nedre plan finns en hall, ett badrum, kök, ett sovrum, vardagsrum med en kamin, dusch/tvättrum, f.d. affärslokalen, arbetsrum och ett förrådsrum. Övervåning med hall, två sovrum, kattvindar och en oinredd vind. I källaren finns två förrådsrum och pannrum. Bostadshuset har ett visst renoveringsbehov.

Stor lummig trädgård med äppelträd som behöver lite kärlek av trädgårdsintresserade personer. Här finns det möjlighet att skapa sig en egen oas.

På tomten finns ett garage som har förråd och en oinredd vind. Här finns också ett uthus med garage, vedbod och förråd.

Behöver man åka och handla så ligger närmaste tätort Hallstavik ca: 12 km från huset och till Östhammar är det ca: 20 km.

Återstoden av en stor boksamling finns fortfarande kvar i flera rum och kan om så önskas helt eller delvis ingå i köpet.
Dessutom en stor skivsamling, som om så önskas tillsammans med en bra skivspelare också kan ingå i köpet (ca: 1 100 LP-skivor med övervägande klassisk musik).

Välkomna på visning!

Karta för Sanda 515

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hargshamn-osthammars-kommun-sanda-515-21348566

Avstånd till vatten: 1800

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74295

Lämna en kommentar