Sämskarbogatan 11 – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 090 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sämskarbogatan 11

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1961

NYTT PRIS! Välkomna till Sämskarbogatan 11 och denna hemtrevliga lägenhet fördelat på 3 rum och kök. Detta i ett perfekt pendlarläge!

Ni når lägenheten via skyddad och bilfri innergård som leder er fram till porten. Boendet har en bra planlösning fördelade på dess 67 kvm med välkomnande hall som leder till klädkammare och två sovrum i rymliga storlekar. Vidare in hittar ni ett helkaklat badrum från föreningens stamrenovering (2008). Kök i original med matplats intill fönster. Vardagsrummet är tillräckligt stort för stor soffa, tv bänk och matbord. För den som har behovet finns möjlighet att skärma av en del av vardagsrummet för att få till en sovalkov med plats för dubbelsäng! Via vardagsrummet når ni utgång till balkongen som ligger i ett lugnt och vindskyddat läge mot innergård och har sol stora delar av dagen, här finns även markis.

Bo i välmående förening med låg belåning per kvadratmeter och bra pendlingsmöjligheter med närhet till Enköpings Resecentrum och E18:s på-och avfarter. Den välskötta och grönskande innergården erbjuder lek-och grillplats. Här har ni det mesta inom räckhåll; mataffärer (ICA-maxi, Willys och Lidl), shopping (bl. a. Mio, Elgiganten, Intersport) förskolor och grundskolor. Romberga ligger med kort gång-och cykelavstånd till Enköpings citykärna.

Karta för Sämskarbogatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-romberga-enkopings-kommun-samskarbogatan-11-20759255

Avstånd till vatten: 1800

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74533

Lämna en kommentar