Salavägen 37 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Villa Salavägen 37

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 1940

Välkommen till Salavägen 37 i Järlåsa – en charmig villa från 1940 som erbjuder både karaktär och potential! Detta tvåplanshus med källare har en boyta på 110 kvm och en biarea på 55 kvm, vilket ger gott om utrymme för både familjeliv och förvaring. Här finner du tidstypiska detaljer som ger hemmet en unik och genuin känsla.

Entréplanet rymmer stora sällskapsytor med härligt ljusinsläpp, ett välutrustat kök och möjlighet att sätta din egen prägel. På övre plan väntar tre rogivande sovrum med naturnära utsikt och gott om förvaring. Källaren erbjuder flexibla ytor för hobbyrum, tvättstuga och ytterligare förvaringsmöjligheter.

Den generösa trädgården är perfekt för sommarens grillkvällar och lek. Dessutom ligger huset med närhet till natur, skolor och service. Ett idealiskt hem för dig som söker en kombination av lantlig idyll och praktiskt boende. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Salavägen 37.

Järlåsa är en pittoresk och fridfull ort som erbjuder en perfekt balans mellan lantlig charm och bekvämligheter. Här bor du med närhet till natursköna omgivningar som bjuder in till både avkoppling och friluftsliv, med skogar, flertalet sjöar och vandringsleder runt hörnet, gott om bär- och svampplockningsställen.

Trots den rofyllda miljön har Järlåsa ett bra serviceutbud med mataffär, pizzeria, skola (F-6), förskola och fritidsaktiviteter. Goda kommunikationer gör det enkelt att pendla till både Uppsala och Enköping, vilket gör Järlåsa till ett attraktivt val för barnfamiljer och pendlare.

Med en stark gemenskapskänsla och ett aktivt föreningsliv är Järlåsa en plats där både stora och små trivs. Välkommen till en idyllisk och välkomnande bygd där du kan njuta av det bästa av två världar – naturens lugn och stadens bekvämligheter inom räckhåll, endast 30 minuters resa till centrala Uppsala och 20 minuter till Heby.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller [email protected]!

Karta för Salavägen 37

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jarlasa-uppsala-kommun-salavagen-37-21341790

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74496

Lämna en kommentar