Salabacksgatan 5 B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Salabacksgatan 5 B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 1950

Högst upp i fastigheten finner ni denna väldisponerade 1:a där inget utrymme känns för litet! Ljusa kulörer utgör bas och blir en fin kontrast till de lite mörkare golven. 50-talet visar sig i den platsbyggda förvaringen, parkettgolvet, fönsterbrädorna är av sten och den extra takhöjden. Stora fönster mot den grönskande innergården bjuder på rofylld utsikt.

Redan i hallen möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. I övrigt bjuder bostaden på väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i sydost. Kök med skåpinredning av ljus laminat, goda arbetsytor med bänk i vinkel och stor matplats invid fönster. Rejäl sovalkov som rymmer bred säng samt sängbord om så önskas. Helkaklat våtutrymme från stamrenoveringen med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i form av rymlig klädkammare med väggfast inredning, platsbyggda garderober samt i externt källarförråd om ca 3-4 kvm.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter, det mesta inkluderat i avgiften och gemensamt elavtal. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet, ett gym samt sju tvättstugor och till dem ofta torkrum samt i vissa fall mangelrum. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt på p-plats, relativt kort kötid till p-plats. Stora, grönskande innergårdar med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, välutrustade lekplatser och vidsträckta gräsmattor.

Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterade mataffärer och två fina caféer finns nästgårds. Det är även bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Karta för Salabacksgatan 5 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-salabacksgatan-5-b-21327693

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75432

Lämna en kommentar