Salabacksgatan 44 A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Salabacksgatan 44 A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår:

Välkommen till ditt drömhem! Detta fantastiska boende som totalrenoverats de senaste åren erbjuder en oslagbar kombination av stil, komfort och bekvämlighet.

Stig in genom den välkomnande entrén och hallen, som har generöst med plats för skor och ytterkläder. Det smakfullt renoverade köket, med en rymlig matplats intill burspråk, bjuder in till kulinariska äventyr, medan det luftiga vardagsrummet öppnar upp mot en härlig inglasad terrass i sydväst-läge. Här njuter du av fantastisk utsikt mot Domkyrkan och har gott om plats för både stora matbord och en avslappnad lounge- och grillhörna. Perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar!

I övrigt finns två rymliga sovrum för god natt sömn, ett stilrent duschrum med tvättmaskin/torktumlare, samt en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Denna pärla på Salabacksgatan erbjuder inte bara ett fantastiskt boende utan också närhet till allt du behöver. Med cykelavstånd till centrum och granne med Gränby centrum är service och shopping aldrig långt borta. Källparken med sina grönytor, charmiga bagerier, Årsta centrum och Brantingstorg finns inom bekvämt räckhåll. Förskolor, skolor och centralstationen nås enkelt till fots eller med cykel. För dig som pendlar med bil finns även nära tillfart till E4:an.

Karta för Salabacksgatan 44 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-salabacke-uppsala-kommun-salabacksgatan-44-a-21338894

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75432

Lämna en kommentar