Salabacksgatan 36A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Salabacksgatan 36A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 1988

Varmt välkommen till denna fantastiska gaveltvåan om 68 kvm belägen högst upp i huset med hiss från markplan! Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och erbjuder en stor inglasad balkong med terrasskänsla och ett sagolikt burspråk!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på en luftig och ljus hall med optimala förvaringsmöjligheter samt en stor anslutande klädkammare,kök med med god arbetsyta, förvaring och trevligt ljusinsläpp. Köket är även utrustat med fullstor kyl och frys och diskmaskin. Det stora vardagsrummet bjuder på ett magiskt burspråk som kan nyttjas som matplats. Här finns även gott om plats för större soffgrupper så hela familjen kan samlas. Från vardagsrummet når du även den väl tilltagna inglasade balkongen om ca 18 kvm med gott om möjligheter för möblering. Vidare finner du även ett rejält sovrum där du får plats med både dubbelsäng och garderober samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett förråd.

På Salabacksgatan 36A bor du i populär HSB-förening som erbjuder cykelrum, en övernattningslägenhet, gemensam tvättstuga samt mysiga innergårdar med lekplats. Här är det optimala boende för dig som vill ha nära till allt! Vid Brantingstorget finner du närservice i form av livsmedelsbutik, restauranger och apotek och Uppsala centrum med allt staden har att erbjuda ligger knappa 2 km bort! För dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område finns fina grönområden och en av Uppsalas största parker, Källparken, med många fina promenadstigar. Lika enkelt som det är att ta sig ut på E4an är det att ta sig in till Resecentrum, perfekt för er som pendlar. För studenten finns goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till Uppsala centrum och Universitetets fakultet. På smidigt avstånd finner ni Gränby köpstad som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger.

Bostad som sällan kommer ut på marknaden – se till att ta din chans! Välkomna hem!
Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information.

Karta för Salabacksgatan 36A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sala-backe-uppsala-kommun-salabacksgatan-36a-21273824

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75432

Lämna en kommentar