Sågargatan 11B – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sågargatan 11B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 97 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till Sågargatan 11B – här finner ni ett mycket tilltalande boende beläget inpå Uppsalas stadspuls.

Detta eleganta hem erbjuder genomgående hög standard, kvalitativa och moderna val av material och all trivselfaktor som kan förväntas av en riktigt bra lägenhet. Här har ni även en insynsskyddad uteplats som vetter åt sydväst och erbjuder många härliga soltimmar.

Bostadens 97 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort ljust kök med med bra förvaring och mycket arbetsyta, ett luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och utgång till den fina uteplatsen. Vidare finner ni tre inbjudande sovrum, en wc samt ett badrum med golvvärme som erbjuder dusch och tvättmöjligheter. Allt vad ni kan önska av ett modernt boende får ni i denna bostad! Till bostaden hör ett källarförråd.

Som boende i denna förening har du tillgång till den gröna oasen uppe på taket. En gemensam samlingspunkt på taket med växthus och utemöbler, det perfekta stället för sommarens brunch. Goda parkeringsmöjligheter finns i garage.

Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen så krävs bara ett kort promenad över Fyrisån för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk. I stadsparken har nu Uppsalas nya fotbollsarena Studenternas börjat tagit sin form. Här kan ni se bland annat allsvenskan. På studenternas finns också skridskobana och minigolf. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Ett centralt område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, Willys, butiker m.m. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, du tar dig även enkelt ut på E4:an härifrån.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Sågargatan 11B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-kungsangen-industristaden-uppsala-kommun-sagargatan-11b-21367440

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar