Rusthållarvägen 21 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 490 000 kr

Beskrivning av Villa Rusthållarvägen 21

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 173 m²
  • Byggår: 2020

Välkommen till denna arkitektritade och mycket stilfulla friliggande villa, belägen i det populära området Näs Focksta. Denna imponerande bostad erbjuder en harmonisk blandning av modern design och bekvämlighet, vilket gör den till det perfekta hemmet för den som söker något extra.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och öppen planlösning som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till en känsla av rymd. Det moderna köket med stor köksö är som gjort för sociala sammankomster.

Bostaden sträcker sig över två våningar och erbjuder generösa ytor för både vardagsliv och avkoppling. På ovanvåningen finner du ett stort allrum som fungerar som en central samlingspunkt och sammanbinder de fyra väl tilltagna sovrummen.

Här finns inte bara ett, utan två stora och stilrena badrum, vilket garanterar komfort och bekvämlighet för hela familjen. Dessutom finns det en rymlig tvättstuga som gör det enkelt att hantera hushållssysslorna.

Utomhus hittar du en stor uteplats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. Med närhet till grönområden och natursköna promenadvägar har du ett unikt tillfälle att uppleva naturen direkt utanför dörren.

Denna villa är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en attraktiv och väletablerad miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta exklusiva boende i Näs Focksta!
Näs Focksta är ett av Uppsalas nya bostadsområden, platsen är perfekt för dig som alltid velat bo i en lantlig miljö, men nära staden. Näs Focksta ligger mitt i naturen, runtomkring ligger hästhagar och stall med ridskolor samt lantbruk. Ett stenkast från Mälaren med bad och båtliv. För dig som gillar golf och/eller padel ligger Söderby golfbana med restaurang endast tre minuter bort med bil. Gårdsbutik med kafé och turridning i Stabby (2km). Närhet till skogsvägar för cykel och promenad till Uppsala centrum. Närmsta skola ligger i Ramsta, från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Närmaste förskola ligger i området, men det finns även både förskola och dagmamma i Stabby, Uppsala Näs och Vreta. Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apotek, hamburgerrestaurang, pizzeria och annan restaurang ligger endast några minuter bort med bil.

Karta för Rusthållarvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-nas-focksta-uppsala-kommun-rusthallarvagen-21-21320019

Avstånd till vatten: 4400

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar