Runhällsgatan 15 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4 490 000 kr

Beskrivning av Villa Runhällsgatan 15

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 104 m²
  • Byggår: 1957

Stig in i denna strålande pärla på Runhällsgatan 15 i Enköping! Här väntar en bostad utöver det vanliga, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en oöverträffad upplevelse av komfort och lyx.

När du kliver in möts du av en känsla av ljus och rymd som genomsyrar varje rum. De genomgående ljusa färg- och materialvalen skapar en inbjudande atmosfär som omfamnar dig från första stund.

Denna pärla har genomgått flera omfattande renoveringar, vilket innebär att du kan flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya hem utan att behöva oroa dig för stora projekt.

Men det är inte bara insidan som imponerar – steg ut på den generösa tomten och upptäck paradiset för den som älskar utomhuslivet. Här väntar en magnifik pool och ett poolhus, perfekta för härliga sommardagar med familj och vänner. Ett spabad har också integrerats i poolområdet för ultimat avkoppling och lyxiga stunder.

Och när vintern nalkas behöver du inte längre sakna utomhuslivet. Ett inglasat uterum låter dig njuta av naturen året om, oavsett väderförhållanden.

Men det finns mer – en separat tonårsdel i källaren väntar på att bli upptäckt. Här finns ett eget spadel, perfekt för avskild avkoppling eller för gäster som vill ha sin egen privata oas.

Sammanfattningsvis är detta inte bara en bostad – det är en livsstil. En oas av komfort, lyx och avkoppling som väntar på att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva allt detta på Runhällsgatan 15.


Välkommen till ditt drömhem!

Karta för Runhällsgatan 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-enkoping-enkopings-kommun-runhallsgatan-15-21331352

Avstånd till vatten: 1900

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74539

Lämna en kommentar