Rörbovägen 11 – 6 – Heby kommun

Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Villa Rörbovägen 11

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 196 m²
  • Byggår: 2014

Välkommen till Harbo och denna moderna gavelvilla på Rörbovägen i lugn och barnvänlig omgivning!

Huset byggdes år 2014 med stor medvetenhet där sociala ytor, påkostade materialval och praktiska lösningar stått i fokus.

Bostadsytan om ca 196 kvm fördelar sig på entréplan där ni möts av en stor och välkommande hall med ett praktiskt stenlagt golv och plats för avhängning av ytterkläder i skjutdörrsgarderoben. Vidare finner ni ett inbjudande kök med sociala ytor där matsal och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning.

Från vardagsrummet når ni den inglasade altanen som ligger på gaveln och hit kan ni bjuda familj & vänner för umgänge och trevliga middagar.

På entréplan finns ett gästsovrum, ett badrum samt en tvättstuga & pannrum med diverse förrådsutrymmen, groventré samt utgång till garaget som ligger i anslutning till huset.

Övervåningen fördelar sig på tre stora sovrum, badrum, allrum och mycket goda förvaringsutrymmen i walk-in-closet. Från allrummet når ni balkong i sydväst läge.

Här får ni inte bara ett gediget och trivsamt hem utan även en lummig trädgård som ni når via stigen som leder er till husets bakgård. Här finner ni odlingsland, ett isolerat hönshus samt grönytor för lek och nöje.
På baksidan finns husets diamant – vilket är spaavdelningen. Isolerat gästhus med framdraget el & vatten. Här kan familjens medlemmar njuta av en vedeldad bastu, ta en iskall dusch eller varför inte hoppa in i badtunnan? Utanför byggnaden finns ett härlig trädäck där ni kan grilla – utmärkt för sommarens festligheter.

Familjens bilar får dels plats i garaget som ligger i anslutning till huset, dels på den breda och asfalterade uppfarten som rymmer plats för 3-4 bilar.

Harbo ligger ca. 30 minuter från Uppsala. Bra busskommunikationer och busshållplats ett stenkast bort. Promenadavstånd till förskola, skola F-6 och matbutik.

Kontakta ansvarig mäklare gällande tidsbokning för visning!

Karta för Rörbovägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-heby-kommun-rorbovagen-11-21293944

Avstånd till vatten: 3100

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74047

Lämna en kommentar