Rombergsgatan 12 – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 050 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rombergsgatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70,5 m²
  • Byggår:

Här erbjuds nu en trea med balkong i en mycket bra föreningen. Lägenheten är i behov av renovering, men med små medel kan den här bostaden lätt förtrollas då kök och badrum är i fint skick. Med lägenhetens rymd och fantastiska ljusinsläpp kan den här lägenheten bli precis så modern och stilren som man önskar. Missa inte det!

Välkomnar in till en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Köket är fint men i äldre skick, kyl och frys är splitt nya. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och fin duschhörna. De bägge sovrummen ger plats för dubbelsäng och innehar inbyggda garderober. Dessa skulle kunna bytas ut mot moderna skjutdörrar. Vardagsrummet är stort, ljust och ger plats för både matbord och soffgrupp. Golvet är fantastiskt – parkett, läckert mönstrat. Balkongen bjuder på morgonsol och vetter in mot en vacker innergård. Stort förråd tillhör. Den här lägenheten kommer bli en pärla för den med fantasi, engagemang och viljan att ta tag i ett mycket spännande projekt.

Topp fem!
– En förening banken bör se positivt på, gällande bolånelöfte.
– Planlösningen
– Genomgående ljusinsläpp
– Möjligheterna
– Närheten

Här bor du bekvämt med gångavstånd till centrum, restauranger och kollektivtrafikens hållplatser. Dessutom har du närhet till resecentrum och är snabbt ute på E18.

Karta för Rombergsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-romberga-enkopings-kommun-rombergsgatan-12-21362407

Avstånd till vatten: 1800

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74533

Lämna en kommentar