Rödhakevägen 8 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 9 650 000 kr

Beskrivning av Villa Rödhakevägen 8

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 208 m²
  • Byggår: 1978

Högt beläget med utsikt över Sunnersta finns detta hem med en unik och personlig karaktär. Här möts du av stora sällskapsutrymmen där utbyggnaden med glasade partier, från golv till tak, ger både husets exteriör ett spännande uttryck och interiört ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns flera härliga uteplatser som följer solen under dagen, kakelugn, ett separat rum med pentry, ett Attefallshus och rymligt isolerat garage.

Husets 208 kvm BOA fördelar sig på ett entréplan som erbjuder det stora, härliga vardagsrummet med fönsterpartier från golv till tak och en kakelugn som värmer om kyliga kvällar. Genom helglasade dörrar nås altan med pergola som blir en grönskande oas i södersolen på sommaren. I en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet finns köket som bjuder in till matlagning med gott om arbetsytor och en trevlig köksö som blir en social mittpunkt. Här finns utgång till balkong som blir en perfekt plats för kaffet i morgonsolen. Vidare finns duschrum och tvättstuga med utgång till altanen på entrésidan. En spiraltrappa leder upp till övervåningen och dess allrum som har öppet ner, både mot hall och vardagsrum. Även här kan du njuta av det helglasade partiet i vardagsrummet. På övervåningen finns tre sovrum varav två har utgång till balkong samt ett härligt badrum med både dusch och badkar samt klädkammare. I husets souterrängdel nås ett rum med pentry via egen entré. Här blir ett perfekt rum för hemmakontor, gäster eller kanske för tonåringen.

Den sluttande tomten gör att husets höga läge är väldigt slående, här kan du se över hela Sunnersta mot de grönskande slätterna intill Fyrisån. Här kan du njuta av flera nivåer av tomten med altaner runt huset med trappor ner till en plan del av tomten som utgör gräsmatta som sedan sluttar vidare ner mot ytterligare en plan del där garaget är placerat.

För bilen finns plats i fristående isolerat garage med plats för flera bilar framför. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter. Här finns också ett Attefallshus bestående av ett rum samt trädgårdsförråd.

På Rödhakevägen bor ni med ett mycket lugnt och trivsamt område med kort avstånd till Sunnersta Skola som har klasser från Fk till åk 6. För de minsta finns också flera förskolor. Området erbjuder också närhet till Graneberg med bad vid Lyssnaängen och härliga promenadstråk intill Ekolns strand. På vintern finns närhet till Sunnerstabacken som erbjuder både Alpin åkning och häftiga pulkabackar. Här bor du även med kort avstånd till Ultuna och med bekvämt cykelavstånd in till centrala Uppsala. Service finns närmast vid Coop i Sunnersta eller Rosendal som har mataffärer, gym, banor för tennis och paddel samt flera mysiga kvartersrestauranger och caféer.

Huset är besiktat och försäkrat för dolda fel genom Anticimex – Trygga Hem.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Rödhakevägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-sunnersta-uppsala-kommun-rodhakevagen-8-21347200

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75652

Lämna en kommentar