Rödhakevägen 16 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.895.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rödhakevägen 16

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,2 m²
  • Byggår:

Välkomna till Rödhakevägen 16
Bostadens 50 kvadratmeter är fördelade på en välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter, badrum med badkar, ett öppet och ljust vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet tar ni er ut på den trevliga balkongen i söderläge mot innegården. Kök med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen i öppen planlösning mot vardagsrummet. 

Ljust sovrum med goda förvaringsutrymmen och fönster i två väderstreck.
Föreningen har en samlingslokal med kök för lite större tillställningar samt uthyrningsrum för besökare. 

Lägenheten förfogar över ett källarförråd. 

Föreningen har god ekonomi. 

Sunnersta är en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar som erbjuder naturnära stadsliv. Här väntar ett boende med tillgång till ett rikt friluftsliv såsom skogspromenader, fina sjöar, badmöjligheter och en båthamn vid Mälaren. Vintertid finns det plogade isar, skidspår och ett stort utbud av alpina aktiviteter vid Sunnerstabacken/Uppsala Alpina Center. 

Bra kommunikationer till Uppsala med täta bussturer och ett bekvämt cykelavstånd. För pendlare mot Stockholm är det enkelt att ta sig via gamla E4:an söderut. Matbutiker, förskolor och skolor inom promenadavstånd. Cykelavstånd till Gottsunda centrum med ett brett utbud av affärer, systembolag, vårdcentral, tandläkare, bibliotek och simhall.

Karta för Rödhakevägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sunnersta-uppsala-kommun-rodhakevagen-16-21286996

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75652

Lämna en kommentar